Not so much, but still


Den här hittade jag på Gina tricot så den får duga sålänge. men jag hittade även en annan pälsmössa som var mycket
finare för en tid sedan, men den kostade 3000:- och var av säl.. ? vet dock inte om jag skulle känna mig så tillfreds eller
ha samvete för det.. tror inte det va. då finns det puskpälsar som är fina också.

Kommentarer
Postat av: sofia

Hej.

Ja det känns konstigt att bo helt själv, men jag längtar tills jag hittar en lägenhet , jag bor ju bara i ett rum nu och har typ inga av mina egna grejer. Fast det kan jag nog stå ut med, jag flyttar antagligen hem när jag är klar med utbildningen.

haha klart vi ska äta tacos,och om det blir i december så äter vi lussebullar också =)

Ja trist att vi är på helt olika ställen allihopa, men hur går det med yogan? Tycker dud et är bra? Jag skulle jättegärna vilja börja här men det är så himla dyrt, jag får helt enkelt köpa nån träningsdvd och köra här hemma haha.

Va! Finns det hela serien, var den dyr? Va fuskigt jag har bara tre första säsongerna och jag har kollat mig trött på dom. De ska jag önska mig i julklapp tror jag =)



Skolan går bra jag tror att det är en bra utbildning, den är ju inte så lång heller. Det är ganska mycket att göra just nu och det har vart svårt att sätta sig in i att läsa igen, känner verkligen att jag har slappat för mycket de senaste året. Tänk att för exakt ett år sen så hade jag och Dan precis kommit till Thailand, ååh vad jag längtar tillbaka.



Hur går det med shopen, är den pågång nu alltså? hoppas att det går bra så jag kan shoppa där snart =)

kram

2009-10-31 @ 14:38:30
URL: http://soufi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0