Food in our house
Igår lagade vi en ny thairätt med lite annati som vi tyckte borde bligott, och det blev supergott ska dock aldrig mer
använda oss av rödlök i thaimatlagningen, för det blev för surt/syrligt. det är mkt godare med gul lök.
Idag ska vi göra hemmagjorda våfflor med Dinkelmjöl, riven ingefära och russin i smeten och till det tänkte vi ha lönnsirap
och färska blåbär,hallon och björnbär. yum
vi orkar inte göra thaifood idag med, men imorn blir det panang gai eller Tom yum gai. :)
använda oss av rödlök i thaimatlagningen, för det blev för surt/syrligt. det är mkt godare med gul lök.
Idag ska vi göra hemmagjorda våfflor med Dinkelmjöl, riven ingefära och russin i smeten och till det tänkte vi ha lönnsirap
och färska blåbär,hallon och björnbär. yum
vi orkar inte göra thaifood idag med, men imorn blir det panang gai eller Tom yum gai. :)
Kommentarer
Trackback